При заказе ремонта или монтажа холодильного оборудования
Вы получаете бесплатную диагностику и вызов мастера

myaso - Камери для заморозки та зберігання м'яса

Доставка

  • - Способы доставки - любой.
  • - Бесплатная доставка при заказе от 10000 грн.

Оплата

  • - Форма оплаты - любая;
  • - Возможна оплата с НДС

Гарантия

  • - Официальная гарантия от производителя;
  • - Стандартная и расширенные гарантии до 36 месяцев

Услуга Кэшбек

Камери для заморозки та зберігання м’яса

Замовити безкоштовний розрахунок
(050) 193-35-03
(098) 419-19-21

М’ясо – один із найважливіших та найнеобхідніших продуктів на прилавках українських невеличких магазинів та великих супермаркетів. Майже ні одна українська сім’я не представляє своє життя без страв зі м’яса, які мають високу поживну цінність, необхідні для здорового росту організму та мають чудові смакові якості.

Саме тому м’ясо – це продукт, який необхідний завжди – під час кожного сезону. Але зберігати м’ясо на протязі довгого терміну просто неможливо без спеціального обладнання. Цей продукт дуже швидко псується під дією високих температур. Температура значно вище 0 градусів за Цельсієм – це чудове середовище для розвитку шкідливих бактерій, які харчуються та розмножуються в м’ясі, пошкоджуючи його смакові якості, запах, псуючи товарний вигляд. Крім того, таке має стає дуже небезпечним для вживання – воно здатне викликати сильне отруєння або хвороби.

На прилавках українських супермаркетів найбільш необхідними є наступні види м’яса:

  • яловичина;
  • телятина;
  • свинина;
  • курка.

Для того, щоб м’ясо зберігало свій товарний вигляд та фізичні якості, воно повинне зберігатися в спеціально обладнаних камерах. Довгострокове зберігання м’яса та його подальша реалізація на протязі всього року є дуже рентабельним бізнесом в Україні, адже попит на м’ясо є завжди.

Якщо підприємця цікавить саме довгострокове зберігання продукту, то для нього є актуальною купівля холодильних камер для заморозки м’яса. Камери для охолодження м’яса не здатні зберігати його фізичні якості надто довго – лише декілька днів. Тоді як камери для заморозки та зберігання здатні забезпечувати товарний вигляд продукту на протязі декількох місяців, а при дуже якісному обладнанню і до одного року.

Холодильне обладнання для камери заморозки та зберігання м’яса (яловичини, телятини, свинини)

Перед заморозкою м’яса все одно необхідно його охолодити, і тому камери для охолодження також мають бути у промисловому комплексі. Після забою та обробки туші м’ясо на декілька годин відправляється в камери для охолодження, а вже потім – для заморозки та зберігання.

Холодильне обладнання для заморозки та зберігання повинне в максимально короткий термін знизити температуру повітря в камері. Чим швидше пройде ця процедура, тим менше пошкодиться сам продукт. При швидкій заморозці не виникають великі кристали льоду, які руйнують структуру волокон м’яса.

Холодильні агрегати відповідають за контроль температури у камері. Всього за годину або більше – в залежності від кількості продукції та об’єму самої камери для зберігання, агрегати знижують температуру до -18 градусів за Цельсієм. При шоковій заморозці температура і зовсім опускається до показника -30 градусів за Цельсієм.

Обладнання в камері також повинне контролювати вологість повітря, що виконується завдяки сучасним вентиляційним системам. Крім того, важлива наявність системи, яка здатна регулювати частку О2 та СО2 в середовищі камери. При низькій концентрації О2 та високій СО2 біологічні процеси в м’ясі проходять ще повільніше.

Морозильні камери для м’яса

Зберігається м’ясо тільки в морозильних камер, які здатні постійно підтримувати необхідну низьку температуру повітря та регулювати її при необхідності. В більшості випадків камери для заморозки та морозильні камери для зберігання – це одне й те ж приміщення, що дуже вигідно.

Температура в морозильній камері частіше всього на протязі всього терміну зберігання складає не нижче -18 градусів за Цельсієм. Також дуже важливо дотримуватися всіх вимог щодо зберігання телятини, яловичини та свинини в морозильних камерах.

В таких камер тушки корів, телят або свиней не повинні торкатися одна одної, а також підлоги. Якщо тушки будуть торкатися одна одної, то при псуванні однієї цей процес почнеться і на сусідніх тушках, що приведе до втрати всієї партії товару. Якщо ж тушка буде торкатися підлоги, вона буде постійно контактувати з брудом та шкідливими мікроорганізмами. Підтримання санітарних норм в морозильних камерах – це одне із головних правил. При його порушенні можна і зовсім втратити довіру клієнтів, а також і весь бізнес.

Морозильні камери для м’яса – це обладнання не найбільш дешеве, але купівля сучасного і якісного обладнання завжди окупить себе. Чим якісніші камери, тим рентабельнішим буде бізнес на протязі довгого терміну. Придбати сучасні морозильні камери можна в Україні, звернувши увагу на вітчизняних виробників, а також на закордонних. Продукція останніх, як правило, відрізняється кращою якістю та більшою ціною.

Будівництво камер заморозки та зберігання

Будівництво якісних камер заморозки та зберігання повинно проводитися лише авторитетними компаніями, у яких достатньо досвіду для проведення подібних робіт та які гарантують якість виконаної ними роботи. Будівництво проходить у наступних етапах:

  1. Створення проекту. На цьому важливому етапі проектують макет будівлі, вибирають матеріали які будуть використовуватися, а також визначається площа та об’єм приміщення.
  2. Підготовка місцевості. Якщо це необхідно місцевість максимально вирівнюється, щоб в майбутньому не пройшло просідання споруди та її подальша розгерметизація.
  3. Зведення каркасу. Каркас будується зі спеціальних сендвіч-панелей, які відповідають всім екологічним нормам, мають прекрасні показники теплоізоляції та невисоку ціну.
  4. Проведення комунікацій – трубопровід та вентиляційні шляхи.
  5. Встановлення обладнання – монтаж холодильних агрегатів, вентиляційної та інших систем.
  6. Проведення тестування. Під час процедури знаходять дефекти роботи обладнання та вирішують їх.

Якщо виникли запитання щодо купівлі чи роботи морозильних камер для зберігання м’яса – звертайтеся до нашого менеджера. Актуальний контактний номер для зв’язку з менеджером можна знайти на офіційній сторінці сайту.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать просчет холодильной камеры

Выберите холодильную камеру (обязательно)

[recaptcha]

×
Заказать монтаж, демонтаж и перенос холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать ремонт холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать техническое обслуживание холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Замовити розрахунок холодильної камери

Виберіть холодильну камеру (обов'язково)

[recaptcha]

×
Замовити технічне обслуговування холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити ремонт холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити монтаж, демонтаж і перенесення холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Бесплатная консультация инженера

[recaptcha]

×
Бесплатная диагностика предоставляется при выполнении услуг

[recaptcha]

×
Заказать бесплатный вызов мастера

[recaptcha]

×
Заказать просчет холодильной камеры

[recaptcha]

×
X