При заказе ремонта или монтажа холодильного оборудования
Вы получаете бесплатную диагностику и вызов мастера

restoran - Холодильні камери для кафе та ресторанів

Доставка

  • - Способы доставки - любой.
  • - Бесплатная доставка при заказе от 10000 грн.

Оплата

  • - Форма оплаты - любая;
  • - Возможна оплата с НДС

Гарантия

  • - Официальная гарантия от производителя;
  • - Стандартная и расширенные гарантии до 36 месяцев

Услуга Кэшбек

Холодильні камери для кафе та ресторанів

Замовити безкоштовний розрахунок
(050) 193-35-03
(098) 419-19-21

Для закладів громадського харчування холодильні камери – одне із основного обладнання на виробництві. Без нього не може існувати жоден подібний заклад, холодильне обладнання зберігає продукти свіжими та смачними найдовше, з ним вдається продовжити термін придатності готових страв, що означає економічну вигідність такого обладнання для підприємства.

Вважається, що у будь-якому закладі громадського харчування, де готують їжу із продуктів різного типу, повинні бути присутні як мінімум три холодильні камери для того, щоб не зберігати конфліктні продукти поряд один із одним. Таке роздільне зберігання допомагає подовжити термін придатності та зробити споживання продуктів безпечнішим, адже не приготоване м’ясо може передати шкідливі бактерії овочам, до прикладу, які часто споживаються сирими.

Приватні підприємства часто можуть бути перевірені на наявність працюючих холодильних та морозильних камер для закладів громадського харчування через занепокоєність безпекою споживачів. Підтвердити повну готовність закладу до прийому гостей, показати повну дієздатність кухонного (у тому числі і холодильного) обладнання надважливо для того, щоб бути відкритими і в подальшому тримати рейтинг на високих позиціях.

Для чого у ресторанах та кафе потрібні холодильні камери

У необхідності подібного обладнання не виникає сумнівів, але все ж важливо розуміти усі причини чому варто придбати його та виділити йому місце на кухні. Можливо такого питання у вас навіть не виникало, а можливо ви колись задумувались про те, щоб зекономити на холодильному обладнанні, проте причини того, чому цього не потрібно робити, достатньо вагомі.

  1. Безпека.
    Зберігання різних продуктів у різних холодильниках важливе не лише заради подовження терміну їх придатності, але і для того, щоб зробити їх споживання безпечнішим. Деякі продукти, такі як м’ясо чи деякі види морепродуктів, не вважається безпечним споживати без термічної обробки, але овочі, фрукти, сири, та інші молочні продукти, часто споживають у сирому вигляді. Тобто при близькому контакті м’яса та овочів, овочі можуть отримати бактерії, які не дозволяють споживати м’ясо сирим, і саме через це нести небезпеку для споживачів.
  2. Економія.
    Переважна кількість сировини у закладах громадського харчування швидко псується. Деякі молочні продукти, тісто, овочі, фрукти, соуси та інші не здатні прожити іноді навіть до наступного дня. Саме тому зберігати їх у холодильнику означає подовжити термін їх використання та можливість споживати їх на протязі відміряного терміну придатності.
  3. Зручність.
    Можливість роздільних холодильних камер дозволяє зручно розділити місце на кухні, організувати робочий простір та витрачати менше часу на пошук продуктів. Під час напливу клієнтів це зекономить час для кухарів і вони, певна річ, будуть вдячні за це.

Холодильні та морозильні камери для закладів громадського харчування мають багато причин отримати своє місце на вашій кухні, але основні з них ви уже могли побачити вище.

Які бувають холодильні камери для ресторанів

Як будь-яка продукція, холодильні камери також бувають різні. Різни за об’ємом, в залежності від того, які необхідні, за зовнішнім виглядом та навіть за температурними режимами.

  • Вітрини з охолодженням.
    Стануть найкращим варіантом для кондитерських. Прозоре скло дозволяє переглянути продукцію, яка стоїть на вітрині, а охолодження всередині камери запобігає швидкому псуванню їжі.
  • Стандартні камери.
    Це холодильні камери зі стандартним об’ємом, які використовуються на більшій частині підприємств та закладів громадського харчування.
  • Нестандартні камери.
    Холодильники із нестандартним об’ємом, які зроблені спеціально під вимоги клієнта. Для того, щоб на кухні було зручніше та легше працювати.
  • Низькотемпературні.
    Використовуються для продуктів, які потрібно заморожувати до твердого стану, наприклад напівфабрикатів, морозива, сирого м’яса, тощо. У таких холодильниках температура не підіймається вище за -5°С, і не опускається нижче за -35°С.
  • Високотемпературні.
    Найкраще підійдуть для овочів, фруктів, випічки, напоїв, десертів і таке інше. У такому типі промислових холодильних камер температура не вища за +14°С і не нижча за -5°С.
  • Однокамерні.
    В однокамерних холодильних камерах, відповідно, присутня лише одна камера і найчастіше вони використовуються для зберігання лише одного типу продукту, або неконфліктних продуктів разом.
  • Двокамерні.
    У таких девайсах є дві камери і найчастіше їх використовують для зберігання різнотипних продуктів у різних відсіках, щоб зекономити простір. Іноді такі холодильники можуть комбінувати високотемпературну і низькотемпературну камеру разом.

Зважаючи на такий широкий вибір потрібно підійти до вибору холодильної камери відповідально. Звернути увагу на продавця товару, на відгуки і уже тоді прийняти рішення. Наш сайт часто рекомендують підприємцям для закупки холодильного обладнання.

Чому ми

Придбання та встановлення холодильних камер важлива та відповідальна задача для підприємця. Ми звертаємо вашу увагу на важливість якісних матеріалів та збірки, тому що у холодильні камери не має потрапляти тепле повітря, а назовні не має виходити холодне. Важливий і виробник, і продавець, тому що саме від них часто залежить якість та стан товару.

У нас ви зможете придбати одні із кращих холодильних камер в Україні за приємною демократичною вартістю. У нашому обладнанні застосовуються сучасні технології для того, щоб спростити вам життя та роботу. Ми слідкуємо за якістю товару для того, щоб у подальшій експлуатації вам не довелося постійно лагодити обладнання і витрачати зайві кошти на його обслуговування.

Наші холодильні камери працюють так, як ви від них цього очікуєте: довго, сумлінно та відповідально, як один із кращих працівників на вашому підприємстві. Вони гарантовано не підведуть вас і обов’язково окуплять свою вартість у подальшій експлуатації.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать просчет холодильной камеры

Выберите холодильную камеру (обязательно)

[recaptcha]

×
Заказать монтаж, демонтаж и перенос холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать ремонт холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать техническое обслуживание холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Замовити розрахунок холодильної камери

Виберіть холодильну камеру (обов'язково)

[recaptcha]

×
Замовити технічне обслуговування холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити ремонт холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити монтаж, демонтаж і перенесення холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Бесплатная консультация инженера

[recaptcha]

×
Бесплатная диагностика предоставляется при выполнении услуг

[recaptcha]

×
Заказать бесплатный вызов мастера

[recaptcha]

×
Заказать просчет холодильной камеры

[recaptcha]

×
X