При заказе ремонта или монтажа холодильного оборудования
Вы получаете бесплатную диагностику и вызов мастера

gribu - Камери для зберігання грибів

Доставка

  • - Способы доставки - любой.
  • - Бесплатная доставка при заказе от 10000 грн.

Оплата

  • - Форма оплаты - любая;
  • - Возможна оплата с НДС

Гарантия

  • - Официальная гарантия от производителя;
  • - Стандартная и расширенные гарантии до 36 месяцев

Услуга Кэшбек

Камери для зберігання грибів

Замовити безкоштовний розрахунок
(050) 193-35-03
(098) 419-19-21

Холодильні камери – це спеціальне обладнання, яке створене для зберігання різних овочевих культур. Без спеціально підготовлених сховищ така культура як гриби не може довго зберігати свої фізичні якості та не може вживатися в якості їжі.

Правильно виростити хороший врожай грибів дуже складно, та не менш складно зберігати велику кількість продукту для його подальшої реалізації, саме тому ставитися до їх зберігання необхідно особливо уважно. Питання зберігання грибів дуже важливо в тому випадку, якщо виробництво грибів проходить у промисловому масштабі.

Кожна промислова організація повинна дуже відповідально віднестися до вибору та монтажу холодильного обладнання для зберігання грибів, адже від цього залежить рентабельність бізнесу.

Якщо ви зацікавлені в купівлі холодильних камер для зберігання грибів – телефонуйте та консультуйтесь у наших менеджерів, котрі дадуть відповіді на всі запитання та допоможуть у виборі обладнання. Актуальний контактний номер для зв’язку з менеджером можна знайти на офіційній сторінці.

Частіше всього на прилавках українських супермаркетів можна знайти на купити наступні види грибів:

  • печериці;
  • королівські печериці;
  • білі гриби;
  • лисички;
  • гливи і так далі.

Промислове виробництво грибів – це дуже перспективна та прибуткова справа для бізнесу. Попит на грибну продукцію дуже великий. Ресторани, кафе, великі супермаркети та просто магазини не можуть обійтися без грибної продукції. Також слід виділити що попит на грибну продукцію не падає на протязі всього року, а d деякі місяці і зовсім зашкалює.

Холодильне обладнання та холодильні агрегати для охолодження та зберігання грибів

Зберігати гриби можна в різних холодильних агрегатах. Як правило, це середньо та низькотемпературні камери зі спеціальним обладнанням та сучасною системою вентиляції. Які саме камери використовувати – вирішує власник бізнесу. Якщо він націлений на реалізацію заморожених грибів в Україні, то йому необхідно віддавати перевагу низькотемпературним камерам. Якщо ж бізнес націлений на реалізацію свіжого продукту, то увагу слід звернути на середньотемпературні агрегати.

Якщо мова заходить за зберігання саме грибної продукції, то для неї є найбільш актуальними холодильні камери с технологією так званої шокової заморозки.

Шокова заморозка – це технологія, яка дозволяє в максимально короткий термін заморозити продукт, тим самим обходячи процес кристалоутворення. В результате сильного кристалоутворення в грибах створюються великі кристали льоду, які пошкоджують структуру гриба та роблять його непридатним для вживання після розморозки. Шокова заморозка дозволяє обійти цей дуже шкідливий процес. Якщо заморозка була проведена по всім нормам, то такі види грибів як білі, гливи та печериці здатні зберігатися в спеціальних приміщеннях приблизно півроку. Але при класичній заморозці, коли гриби зберігаються короткий термін між збором та реалізацією необхідності для шокової заморозки немає – вони мають зберігатися в камерах с достатньо низькою, але не мінусовою температурою та при необхідній вологості повітря.

Купити спеціальне обладнання для зберігання грибів можна на території України по вигідним цінам. Його ціна достатньо висока, якщо агрегати дійсно відмінної якості, але вони дають можливість бізнесу бути більш мобільним та застрахованим від псування великого урожаю.

Як правильно зберігати гриби в спеціальних холодильних камерах

Сам по собі, гриби – це продукт з достатньо невисоким терміном зберігання, якщо не брати до уваги технологію шокової заморозки. Майже для всіх сортів грибів оптимальна температура для зберігання складає від 0 до +4 градусів за Цельсієм. Якщо реалізатор планує продати партію грибів через один-два дні, то їх необхідно зберігати при температурі від +2 до +4 градусів. Якщо реалізатор зацікавлений в зберіганні грибів на протязі цілої неділі, то температура має складати 0 градусів.

Що стосується оптимальної вологості повітря, то нормальними вважаються показники від 80 до 85%. Інколи реалізатори навмисно створюють більш вологе середовище для зберігання грибів. В такому разі продукт буде набирати масу, всмоктуючи в себе воду. Це дуже вигідно для продажу, адже гриб збільшується в розмірах та масі. Але до цієї процедури слід відноситися обережно, адже в вологому середовищу продукт зберігається значно менший термін.

Будівництво холодильних камер для зберігання грибів

Для зберігання грибного продукту необхідні спеціальні холодильні камери, які будуються по класичному алгоритму:

  1. Проектування майбутньої камери. На цьому етапі інженери вибирають оптимальний розмір для камери та необхідне обладнання, а також інші нюанси.
  2. Наступним важливим етапом є підготовка площі для будівництва. Дуже важливо вибрати місцевість з ідеально рівною поверхнею, адже нерівність ґрунту може привести до просідання конструкції та її розгерметизації, що катастрофічно не допускається. Після цього йде стадія будування фундаменту.
  3. Монтаж обладнання. Спочатку інженери будують металеву каркасну конструкцію із спеціальних сендвіч-панелей. Дуже важливо добитися 100% герметизації – це збільшить термін експлуатації та знизить витрату енергії.
  4. Створення трубопроводу та системи відводу повітря, які необхідні для функціонування системи.
  5. Монтується сама система вентиляції та спеціальні холодильні агрегати, які контролюють температуру в приміщенні.
  6. На останньому етапі проводиться обов’язкове тестування обладнання та вимірюється ефективність його роботи.

Будівництво холодильних камер для зберігання грибів – є важливим етапом розвитку промисловості в Україні. Вирощування, зберігання nа реалізація грибного продукту – це прибутковий бізнес, який ніколи не втратить своєї актуальності, адже гриби завжди є необхідним продуктом на прилавках України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать просчет холодильной камеры

Выберите холодильную камеру (обязательно)

[recaptcha]

×
Заказать монтаж, демонтаж и перенос холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать ремонт холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать техническое обслуживание холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Замовити розрахунок холодильної камери

Виберіть холодильну камеру (обов'язково)

[recaptcha]

×
Замовити технічне обслуговування холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити ремонт холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити монтаж, демонтаж і перенесення холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Бесплатная консультация инженера

[recaptcha]

×
Бесплатная диагностика предоставляется при выполнении услуг

[recaptcha]

×
Заказать бесплатный вызов мастера

[recaptcha]

×
Заказать просчет холодильной камеры

[recaptcha]

×
X