При заказе ремонта или монтажа холодильного оборудования
Вы получаете бесплатную диагностику и вызов мастера

zamorozka testohleba - Камери шокової заморозки тіста та хліба

Доставка

  • - Способы доставки - любой.
  • - Бесплатная доставка при заказе от 10000 грн.

Оплата

  • - Форма оплаты - любая;
  • - Возможна оплата с НДС

Гарантия

  • - Официальная гарантия от производителя;
  • - Стандартная и расширенные гарантии до 36 месяцев

Услуга Кэшбек

Камери шокової заморозки тіста та хліба

Замовити безкоштовний розрахунок
(050) 193-35-03
(098) 419-19-21

Кондитерські вироби широко розповсюджені у масовому харчовому виробництві. Сьогодні ми не можемо собі уявити життя без смачної здоби на обід чи сніданок, вони споглядають за нами з полиць магазинів чи пекарень, але люди, що працюють у харчовій промисловості, знають, що насправді із зберіганням хлібобулочних виробів може бути достатньо важко. Морозильні камери шокової заморозки тіста можуть зробити цей процес не лише легшим, але й дешевшим.

Навіщо зберігати тісто та хліб у морозильних камерах

Є декілька основних причин чому такий метод зберігання випічки – найліпше підходить для масового виробництва та підприємств.

  1. Термін придатності.
    Насправді хлібобулочні вироби достатньо швидко псуються, тому великі партії краще заморожувати для продовження строку їх життя.
  2. Вимогливість.
    Тісто та хліб є досить вимогливими у зберіганні, вони не терплять сусідства із м’ясними та рибними продуктами, можуть заражатись бактеріями пеніциліну. Зберігання їх у морозильних камерах спрощує положення наскільки це можливо.
  3. Швидке замороження зупиняє бактерії.
    Псування продукту відбувається через те, що бактерії, які є у його складі, неймовірно швидко розмножуються. Шокове замороження надто швидко знижує температуру, через що бактерії ніби завмирають і термін придатності тіста та хліба подовжується.

Ці причини є достатньо переконливими для того, щоб почати пошук шокофростерів, аби забезпечити продукції гідне зберігання на підприємстві.

Переваги шокового заморожування

Заморозка таким шляхом має немало переваг, про які варто зазначити.

  1. Подовшення терміну придатності.
    Як було зазначено вище, шокова заморозка здатна подовжити життя хлібобулочних виробів завдяки тому, що спиняє розмноження бактерій, що у них містяться. Таким чином можна виготовляти більші партії товару і збувати їх по мірі необхідності.
  2. Зменшення витрат.
    Завдяки подовженню терміну придатності товару, менше його буде з рештою псуватись, і саме це становить одну із найголовніших економічних переваг, які мають агрегати швидкої заморозки хліба.
  3. Незмінна якість та вигляд продукції.
    Завдяки швидкому методу заморозки зовнішній вигляд, а також смакові та ароматичні властивості товару залишаться незмінними, тому він виглядатиме і смакуватиме як щойно приготований.
  4. Незалежність.
    Можливість заморозити партію товару і збути її пізніше означає незалежність від попиту, можливість мати щось про запас, експериментувати та поновлювати асортимент у будь-який момент.
  5. Без консервантів.
    Не потрібно використовувати нічого додаткового – замороження подовшить життя виробу настільки, наскільки це потрібно його власнику.

Позитивні риси шокової заморозки можна помітити навіть неозброєним оком – сучасна технологія дозволить зекономити кошти, бути незалежним від попиту на товар і не втрачати при цьому ні якості продукції, ні клієнтів.

Як і де заморожують тісто та хліб

Найчастіше такі технології замороження хлібобулочних виробів застосовуються на підприємствах та пекарнях, а також закладах громадського харчування. Сучасне обладнання допомагає підприємцям економити та зберігати товар для подальшого використання. Нерідко зустріти технології шокової заморозки можна і у супермаркетах.

Такі технології набагато жорсткіші інших способів заморозки, вони грають роль морозильних камер на виробництві. Завдяки шокфростерам для напівфабрикатів з тіста можна достатньо швидко, усього за 240 хвилин, заморозити продукцію до -30°С не втративши при цьому жодної з її властивостей.

Можна перелічити три основні технології швидкої заморозки:

  1. Замороження тіста.
    Ще не готову заготівлю для випічки відправляють у камеру шокової заморозки. Після того, як необхідна температура буде досягнута, тісто можна перекласти у звичайну морозильну камеру – воно зможе нормально зберігатись там. У подальшому використанні заготівлю дістають та дають розморозитись на протязі 2-4 годин.
  2. Замороження частково готової продукції.
    Спочатку хлібобулочний виріб випікається до 50%-90% готовності. Після цього частково готова випічка відправляється до камери шокової заморозки, а по досягненню нею певної температури її можна зберігати при 18°С. Для приготування такого виробу його потрібно спочатку розморозити, а потім відправити до печі. Але у деяких випадках допустиме запікання і без розмороження.
  3. Замороження повністю готової продукції.
    Замороження готової до споживання продукції передбачає її довше зберігання. Усе, що потрібно буде зробити споживачу перед використанням такої випічки – розморозити її у мікрохвильовій печі.

Чому обирають саме наш ресурс

Ми знаємо, як важливо працювати із зберіганням товару. Як багато у нашому житті смачної випічки і що означає хліб усьому голова. Завдяки широким можливостям вибору, підприємець зможе знайти саме те, що допоможе йому зробити своє підприємство унікальним і кращим із кращих.

В Україні придбати холодильні камери шокової заморозки не надто легко, потрібно звертати увагу на збірку та якість усіх компонентів. Наш ресурс пропонує виключно якісні морозильні камери, які не впускатимуть тепле повітря всередину, та не випускатимуть холодне назовні. Ціни повинні повністю відповідати якості – ми віримо у це і намагаємось повністю підтримувати таку точку зору.

Холодильні камери шокової заморозки – один із найсучасніших винаходів людства, який здатен значно спростити життя підприємцю, клієнту і усьому торгівельному світу. Завдяки сучасним технологіям заморожування вартість такої покупки швидко окупиться не тільки у грошовому еквіваленті, але і через зручність у використанні. Швидкість та можливість контролювати роботу холодильної камери – важливі причини для того, щоб задуматись про придбання такої технології для власного користування.

Наш ресурс обирають тому, що ми маємо швидкість, якість та привабливі ціни для всієї України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать просчет холодильной камеры

Выберите холодильную камеру (обязательно)

[recaptcha]

×
Заказать монтаж, демонтаж и перенос холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать ремонт холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать техническое обслуживание холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Замовити розрахунок холодильної камери

Виберіть холодильну камеру (обов'язково)

[recaptcha]

×
Замовити технічне обслуговування холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити ремонт холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити монтаж, демонтаж і перенесення холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Бесплатная консультация инженера

[recaptcha]

×
Бесплатная диагностика предоставляется при выполнении услуг

[recaptcha]

×
Заказать бесплатный вызов мастера

[recaptcha]

×
Заказать просчет холодильной камеры

[recaptcha]

×
X