При заказе ремонта или монтажа холодильного оборудования
Вы получаете бесплатную диагностику и вызов мастера

kamerashok - Камери шокової заморозки

Доставка

  • - Способы доставки - любой.
  • - Бесплатная доставка при заказе от 10000 грн.

Оплата

  • - Форма оплаты - любая;
  • - Возможна оплата с НДС

Гарантия

  • - Официальная гарантия от производителя;
  • - Стандартная и расширенные гарантии до 36 месяцев

Услуга Кэшбек

Камери шокової заморозки

Замовити безкоштовний розрахунок
(050) 193-35-03
(098) 419-19-21

Шокова заморозка – це метод швидкої заморозки продуктів для зменшення часу їх заморозки та збереження їх якісних та смакових властивостей. Морозильні камери для шокової заморозки продуктів допомагають спростити зберігання продукції на виробництві та у магазинах, а завдяки сучасним можливостям технологій такі маніпуляції з продукцією зовсім не зменшують її якості.

Шоковому заморожуванню можна піддавати деякі типи продуктів без можливості втратити їх смак чи користь. Наприклад, можна швидко заморожувати таку продукцію як морозиво, десерти, напівфабрикати (рибні та м’ясні), кондитерські вироби, другі страви, фрукти, овочі, зелень, ягоди та інші.
Переваги, які можна отримати при шоковому заморожуванні продукції, це:

  • Незмінний смак порівняно із натуральним;
  • Всі компоненти страви залишаються їстівними;
  • Не залишають відходів;
  • Порційні;
  • Не потребують особливого зберігання;
  • Легкі у приготуванні.

Дякуючи технології швидкого заморожування можна продавати сезонні фрукти та овочі уже після закінчення сезону їх збору, кондитерські вироби – через деякий час після їх виготовлення. Збувати частину партії одразу, а частину пізніше – достатньо вигідний маркетинговий хід, і саме морозильне обладнання може допомогти у цьому.

Чому шокове замороження вигідне

Технологія швидкого заморожування має ряд переваг порівняно із звичайним, поступовим, замороженням.

  1. Швидкість.
    Ця техніка повністю відповідає своїй назві – порівняно із поступовим заморожуванням, шокове зменшує час заморожування в середньому у 5-10 разів.
  2. Економічність.
    Цей метод дозволяє залишати більшу кількість продукту придатною до споживання. В середньому кількість швидкозамороженої продукції вдвічі більша, за продукцію за звичайним заморожуванням.
  3. Вигідність.
    Завдяки відкритим перспективам для торгівельних ходів (продаж товарів після закінчення сезону і таке інше) дохід компанії може суттєво зрости.

Економічна перевага такої технології заморожування здається очевидною. Окрім того, шокфростери зручні у використанні, ізольовані від зовнішнього середовища і здатні на автономну працю.
Шокове заморожування значно швидше та більш економічне, то ж використовувати його на підприємствах вигідніше, ніж звичайне. Саме це є причиною того, чому сьогодні сучасні склади, магазини та виробництва обирають цю технологію для роботи із нею.

Як працює ця технологія

Форсування заморозки при цій технології відбувається за рахунок швидкісного зниження температури до -35°С.

Швидкісне заморожування продуктів відрізняється від звичайного не лише по часу чи економічності, а також по властивостям, якими воно наділене. Більшість з них – чергові переваги сучасної технології.

  • Жодних втрат у обсязі продукту.
    При звичайному заморожуванні частина рідини всередині продукції випарюється, тому сам вихідний продукт втрачає приблизно 10% від загальної маси. При пришвидшеному режимі заморозки випарування зменшується більш ніж у десять разів, тому втрати маси становлять приблизно 1%.
  • Структурність.
    Форма продукту залишається такою ж, як була на початку, тому що завдяки шоковому заморожуванні рідина не випаровується і тому, утворюючи невеликі кристалики льоду, залишається на тому ж місці.
  • Дезінфекція.
    При шоковому заморожуванні більшість шкідливих бактерій припиняють своє існування через надто низькі температури, але, при цьому, життєдіяльність корисних бактерій лише призупиняється до того часу, як продукт буде розмороженим.
  • Екологічність.
    Спеціальні методи швидкісного заморожування дозволяють не знищувати бактеріологічні та екологічні властивості овочів, фруктів, ягід, та іншої продукції, що їх має. Тому вони майже такі ж корисні, як і свіжі.
  • Термін придатності.
    Завдяки швидкому заморожуванні продуктів вони здатні прожити довше, ніж при звичайному, і майже не псуватись, тому втрати сировини будуть мінімальними.
  • Якість.
    Продукти залишать ті самі якісні, смакові та навіть ароматичні можливості, які вони мали до заморозки, тому що завдяки швидкості вони не здатні втратити їх, адже не висихають, як при звичайному заморожуванні.
  • Можливість швидкого приготування.
    Напівфабрикати мають неймовірну популярність у сьогоднішньому швидкому світі. Завдяки тому, що готувати їх швидко, безліч людей на теренах України та закордоном обирають їх для свого основного раціону. Адже вони майже такі ж корисні, як і свіжі, але довше зберігаються, легші у приготуванні, поза сезонами, а іноді навіть смачніші.

Для різної продукції використовують різне обладнання шокової заморозки.

Переваги нашого обладнання

Морозильні агрегати для заморозки – важлива річ для забезпечення якісного та правильного зберігання продукції на складах та виробництвах. Обираючи вірне обладнання для свого підприємства потрібно враховувати обсяг та тип продукції, а також не забувати про якість обладнання, яке буде використано.

Наше обладнання має ряд переваг перед іншими на ринку в Україні. Воно має привабливу ціну, що цілком відповідає якості. Широкі можливості вибору та підгону обладнання під необхідне підприємству, легкість у замовленні та у роботі із шокфростерами. Обладнання, що можна придбати тут є сучасним та виконує усі необхідні функції на виробництві, із ним продукція залишиться свіжою та не втратить своїх найкращих якостей.

Вартість такого обладнання здатна повністю окупити себе, через економічність такого методу заморозки. Морозильні камери для шокової заморозки дозволяють зберігати продукцію довше, обирати лише найкраще, користуватись необхідним тоді, коли це потрібно, та залишати продукти у найкращому стані до того самого моменту, коли вони будуть куплені та спожиті клієнтом. Придбати морозильне обладнання – означає зберегти час, кошти та сили працівників на підприємстві, залишаючи якість продукції незмінною, властивості та смак – бездоганним, а клієнтів – задоволеними придбаною продукцією не зважаючи ні на що. Сьогодні більшість підприємств Україні уже користуються технологією швидкісного заморожування продуктів, через її зручність та економічність.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать просчет холодильной камеры

Выберите холодильную камеру (обязательно)

[recaptcha]

×
Заказать монтаж, демонтаж и перенос холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать ремонт холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Заказать техническое обслуживание холодильного оборудования

Выберите услугу:

[recaptcha]

×
Замовити розрахунок холодильної камери

Виберіть холодильну камеру (обов'язково)

[recaptcha]

×
Замовити технічне обслуговування холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити ремонт холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Замовити монтаж, демонтаж і перенесення холодильного обладнання

Виберіть послугу:

[recaptcha]

×
Бесплатная консультация инженера

[recaptcha]

×
Бесплатная диагностика предоставляется при выполнении услуг

[recaptcha]

×
Заказать бесплатный вызов мастера

[recaptcha]

×
Заказать просчет холодильной камеры

[recaptcha]

×
X